Hallo

Ik ben adviseur op het gebied van internationaal MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en de laatste jaren werk ik voornamelijk in de financiele sector op het vlak van duurzaam beleggen en investeren. Ik houd mij nu al een aantal jaren bezig met het recht op een leeflaar loon voor arbeiders in de internationale textielsector. 

Wat mij beweegt is het verbinden van het zakelijke met het ideële, het praktische met het universele. Het een gaat niet zonder het ander. Zelf zoek ik die balans door mijn zakelijke werk te combineren met het beoefenen en doorgeven van yoga. 

In mijn projecten zoek ik de verbindingen tussen organisaties met ogenschijnlijk tegengestelde belangen, zoals bedrijven en vakbonden. Op deze website staan hier voorbeelden van vermeld, en in mijn blogs schrijf ik over verschillende dingen die mij fascineren en inspireren.

Werkervaring heb ik opgedaan bij onderzoeksbureau Berenschot, de internationale organisatie OESO in Parijs, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Stichting World Press Photo waarvoor ik vier jaar lang de wereld over reisde met tentoonstellingen en seminars.

Ik heb een doctoraaldiploma Internationale Betrekkingen van de Universiteit van Amsterdam, een HBO-diploma duurzaam toerisme van de NHTV en ik studeerde Ontwikkelingsstudies aan de London School of Economics.

Sinds 2008 beoefen ik dagelijks Astanga yoga en sinds 2015 geef ik de practice door aan studenten via manuele begeleiding en gesproken les.